SCADA Merkezi’nde ‘SU’ toplantısı

Çorum’da bazı vatandaşların şebeke suyunda kireç ve koku eleştirileri üzerine CADA Kontrol Merkezi’nde toplantı yapılıyor.

18 Ağustos 2019 Pazar 16:48
SCADA Merkezi’nde ‘SU’ toplantısı

Çorum’da şebeke suyu ile ilgili vatandaş şikâyetlerinin değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

Dün Millet Kafe’de düzenlediği basın toplantısında konuya ilişkin sorulara cevap veren Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, şebeke suyunun Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Laboratuar ve SCADA Kontrol Merkezi’nde anlık olarak on-lıne takip edildiğini söyledi.

İçme suyunda kireç ve koku olduğunu yönelik şikayetler üzerine Başkan Aşgın başkanlığında SCADA Merkezi’nde toplantı yapıldı. İlgili başkan yardımcısı, birim müdürleri ve teknik personelin hazır bulunduğu toplantıda genel bir değerlendirme yapıldığı belirtildi.

Öte yandan içme suyu kaynağı olarak kullanılan bazı barajlarda dalgıçlar tarafından kontrollerin yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 2019-08-18 17:45:27

Sular sarı bulanık akıyor kirli su geliyor 1 kaç gündür

Avatar
Çorumlu 2019-08-18 19:55:01

Ben karakeçili mahellesinde oturuyorum son 20 gündür sular yemyeşil akıyor abdest alıyoruz yemek yapıyoruz bu sulara kimbilir neler karışıyorki renkleri yemşeyil salgın hastalıkta yapar önlemini almak lazım

Avatar
Yumurtacı 2019-08-18 21:00:52

Su günlerdir bulanık akıyor

Avatar
Veli 2019-08-18 21:35:49

E sonuç ne oldu . Toplantı yaptık haberi çok güzel de sular sararmış ve kokuyor.