Seferber oldular

Çorum’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Mecitözü ilçesinde sokak hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

27 Ocak 2022 Perşembe 23:13

Çorum’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Mecitözü ilçesinde yem bulmakta zorlanan yaban ve sokak hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Mecitözü Kaymakamlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yaptığı ortak çalışma kapsamında doğaya bırakılan yemler sayesinde sokak ve yaban hayvanları doğal yaşam alanlarında beslenme fırsatı buluyor.

Mecitözü Kaymakamı Mustafa Atış, zorlu kış şartlarında arazideki yaban hayvanlarının beslenmesinde problemler oluşabildiğini yada habitatlarını değiştirerek olumsuzluklarla karşı karşıya gelebildiklerinin belirterek, “Yaban hayvanlarımızın bu olumsuzluklardan etkilenmemesi aynı zamanda yaban hayatının devamı ve hayvanlarımızın bulundukları habitatlarda beslenme ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla doğaya yem bırakıyoruz. Yemleme çalışmalarında verdikleri destekten dolayı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” dedi.

Açıklamanın ardından Kaymakam Atış, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mustafa Gözler ve ekipler doğaya yem bıraktılar.


İHA

 

Son Güncelleme: 28.01.2022 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2022-01-28 09:47:12

Doğa Koruma ve Milli Parklar sokak hayvanları konusunda yaban hayvanlarının avlanması konusunda ne tür bir çözüm üretmiş... birinin elinde yem diğerinin elinde telefon..

banner165