Şehidimizden geriye bu görüntüler kaldı

Ağrı’da şehit olan Jandarma Astsubay Emre Dokumacı’dan geriye nişan töreninde çekilen görüntüler kaldı.

13 Ekim 2020 Salı 10:05
Şehidimizden geriye  bu görüntüler kaldı

Ağrı’da teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Emre Dokumacı’dan geriye nişan töreninde çekilen görüntüler kaldı.


Doğubayazıt ilçesi kırsalında Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında yürütülen arama ve tarama faaliyetleri esnasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı ve Hatice Karagöz’ün 4 Temmuz’da Konya’da evliliğe ilk adımı attıkları nişan görüntüleri ortaya çıktı.
Aile arasında yapılan nişan çiftin yüzükleri takılırken yaşadıkları mutluluklar yüzlerine yansıyor. Görüntülere kurdele kesiminden sonra şehit astsubayın babasının elini öptükten sonra sarıldığı görülüyor.


İHA

Son Güncelleme: 14.10.2020 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2020-10-13 19:40:59

ALLAH cc Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Peygamber efendimiz Hz Muhammed sav efendimize komşu eylesin Rabbim Cennetiyle Cemaliyle müşerref kılsın.Amin.