Şehidin acısına kalbi dayanamadı

Hatay'da depremde şehit olan Çorumlu Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen’in babaannesi Sıddıka Büyükcafer acı habere dayanamayarak vefat etti.

14 Şubat 2023 Salı 23:16
Şehidin acısına kalbi dayanamadı

Hatay'da meydana gelen depremde enkaz altında kalarak şehit olan Çorumlu Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen’in eşinin babaannesi Sıddıka Büyükcafer (76), acı habere dayanamayarak vefat etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü toprağa verdiğimiz Çorumlu Şehit Abdulkadir Şen’in ardından eşinin babaannesi de toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre; tuhafiyeci esnafından Hıdır ve Hayrettin Büyükcafer’in annesi Sıddıka Büyükcafer, fenalaşarak hayatını kaybetti.

Sıddıka Büyükcafer’in şehit Abdulkadir Şen’in eşinin babaannesi olduğu, aynı evde kaldıkları, acılı habere dayanamadığından dolayı vefat ettiği öğrenildi.

Şehidin toprağa verildiği gün, gece saatlerinde hayatını kaybeden Sıddıka Büyükcafer’in cenazesi Akşemsettin Camii’nden alınarak Çiftlik Mezarlığında toprağa verildi.

ŞEHİDİN EŞİ 3 ACI HABERLE SARSILDI

Bu arada Şehit Abdulkadir Şen’in eşi Gizem Şen, kısa bir süre önce annesi Tülay Büyükcafer’i kaybetmişti. Hatay depreminde de üsteğmen olan eşini kaybeden Gizem Şen, şehidin toprağa verildiği gün babaannesi Sıddıka Büyükcafer’i de kaybetmenin acısını yaşadı.

Son Güncelleme: 15.02.2023 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165