Şehir temizleniyor

Çorum'da belediye ekipleri karla mücadele çalışmaları esnasında cadde ve sokaklara dökülen kum ve tuz katıntılarını temizliyor.

15 Şubat 2022 Salı 18:16
Şehir temizleniyor

Çorum'da belediye ekipleri karla mücadele çalışmaları esnasında cadde ve sokaklara dökülen kum ve tuz katıntılarını temizliyor. Belediye ekipleri şehir genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, temizlik faaliyetlerini yerinde inceledi. Kar yağışıyla birlikte hemşehrilerimizin ulaşımda aksamlar yaşamamaları için 350 kamyon yani 7 bin ton tuz dökmüştük. Şuan ekiplerimiz Emek Caddesi ve Ata Caddesi başta olmak üzere şehir genelinde yoğun bir şekilde yollarımızı, kaldırımlarımda temizlik yapıyor.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın inceleme ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli de eşlik ettiler.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
e 2022-02-15 18:20:35

nerede hani. bahçelievlerde en ufak bir çalışma yok. HER TARAF TOZ, KUM.

Avatar
Musa 2022-02-16 20:17:02

Ne söyleyelim inanınki şu an Çorum da dışarıya çıkılmıyor. Her taraf toz duman içerisinde pislikten geçilmiyor. Bu kadar çakıl dökmenin ne anlamı vardı acaba. Yürürken bile zorlanıyoruz doğrusu. Bir an önce bütün caddelerin acilen temizlenmesi lazım. Yetkili kişilere duyurulur......

Avatar
BAŞKAN BEY! 2022-02-16 21:29:17

Ya hu Allah aşkına bu başkandır, ekâbirdir nerde yaşıyorlar ya hu?! Kar'ın üstüne gittiler çakıllı tuz falan döküldü saçma sapan! Hakikaten mi ya hu? 2022'de kar için çözümümüz bu mudur?! Ya hu zaten Çorum'un havası LEŞ GİBİ! Bunun için yapılan bir hamle de yok, koca belediye oturmuş "ulan daha nasıl yaşanmaz yapabiliriz bu şehri" diyor sanki ya! Bu çakılları temizlemek için dolandırdığınız makinenin arkasında toz bulutu geziyor be insaf be... Yazıklar olsun... Hakikaten yazıklar olsun. Daha da memleketin tek ormanına tebelleş oluyorlar... Samsun yolundaki ormanlığa göz dikildi şimdi de şehri oraya itiyorlar.. Tebrikler syn Aşgın, adınızı unutmayacak bu şehir...