Şemsiyeleri hazırlayın, çok kuvvetli geliyor

Hava durumu tahmin raporuna göre; Çorum’un da yer aldığı 46 ilde sağanak yağış bekleniyor.

08 Haziran 2021 Salı 23:14
Şemsiyeleri hazırlayın, çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9-13 Haziran tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden son dakika olarak paylaştı. Hava durumu tahmin raporuna göre; Çorum’un da yer aldığı 46 ilde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. 9-13 Haziran tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporuna göre; Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'nin de aralarında bulunduğu 46 kent için sağanak uyarısı yapıldı, bu hafta yurdun büyük bir bölümünde yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi.
İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı hava durumu tahmin raporu ve detayları...

46 İLDE SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji, 9 Haziran Çarşamba günü 46 kent için sağanak uyarısında bulundu. Hava durumu raporuna göre; sağanak yağış beklenen iller şu şekilde:

Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Artvin, Erzurum, Muş, Bingöl, Bayburt, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat, Sivas, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Samsun, Amasya, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Niğde, Karaman, Konya, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Denizli, Uşak, Kütahya, Manisa, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli.

Son Güncelleme: 09.06.2021 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165