Sendikalarla istişare etti

Vali Sabri Başköy Memur Sen, KESK ve Kamu Sen’e iade-i ziyarette bulundu.

18 Eylül 2013 Çarşamba 22:43
Sendikalarla istişare etti


Vali Sabri Başköy Memur Sen, KESK ve Kamu Sen’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Sabri Başköy, Memur Sendikaları Konfederasyonu’na (Memur-Sen) bağlı sendikaların şube başkanlarına  iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Yusuf Şahinbaş, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Elvan Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız ve Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Uyanık hazır bulundu.

Memur-Sen'e bağlı sendikalar ve üyeleri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Başköy'e teşekkür etti.

Sendikaların ve diğer bütün sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Vali Başköy, bu anlamda sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini belirtti ve Memur-Sen yönetimine ve şube başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.


Vali Sabri Başköy, Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu’na (KESK) bağlı sendikaların şube başkanlarına iade-i ziyarette bulundu. Eğitim-Sen Çorum Şubesi İl binasında gerçekleştirdiği ziyarette, KESK Çorum Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Mehmet Öztürk, Tümbel-Sen Şube Başkanı Nevzat Veldet, BES Şube Başkanı Ertuğrul Alper, SES Şube Başkanı Merter Kocatürk, Tarım OrkaM- Sen İl Temsilcisi Ali Türksal  ile  diğer yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular. 

KESK Çorum Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Mehmet Öztürk, Vali Sabri Başköy'ün ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşları ile fikir alışverişinde bulunduklarını ve gerektiğinde de bulunmaya devam edeceklerini ifade eden Vali Başköy;  KESK'in ilimizdeki çalışmaları hakkında bilgi aldı ve KESK yönetimine ve şube başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. 


 

 

Vali Sabri Başköy, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'na (Kamu-Sen) bağlı sendikaların şube başkanlarına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Alparslan, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Gök, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sami Çam, Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Mustafa Ünlü, Türk Kültür-Sen Şube Başkanı Kamil Yiğit, Türk Eğitim-Sen Kandın Kolları Başkanı Nurdan Ergün, diğer yönetim kurlu üyeleri ile Yağmur Damlası Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru da hazır bulundu. 

Kamu-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Alparslan, ziyaretlerinden dolayı Vali Başköy'e teşekkür etti.

İlimizdeki sivil toplum kuruluşlarının oldukça güçlü olduğunu ifade eden Vali Başköy, SKT'ların görüşleri ve ortaya koydukları çözüm önerileri ile önemli katkılar sağladığını belirterek, Kamu-Sen yönetimine ve şube başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. 



Son Güncelleme: 19.09.2013 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.