Seyirtepe’ye konforlu ulaşım

Çorum’un İskilip ilçesinde yerli ve yabancı konukların önemli ziyaret noktalarından birisi olan  Seyirtepe yolu asflatlandı.

01 Ekim 2021 Cuma 09:52
Seyirtepe’ye konforlu ulaşım

Çorum’un İskilip ilçesinde yerli ve yabancı konukların önemli ziyaret noktalarından birisi olan  Seyirtepe yolu asflatlandı.

AK Parti Çorum Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, sosyal tesis ve düğün salonunun bozuk yolu nedeni ile Seyirtepe'ye ulaşım noktasında aksamalar olduğunu belirterek, “İskilip’li hemşehrilerimiz ve dışardan gelen misafirler için İskilip’in meşhur İskilip Dolması yapılan ve ünlü şeflerin gelip ziyaret ettiği ve güzel vakit geçirmek için cazibe merkezi olan Seyirtepe’ye daha kolay ve konforlu bir ulaşım için yolumuzun asfaltlanmasını tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun dedi. (iskilipliyiz.com)

Son Güncelleme: 01.10.2021 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-10-01 10:56:51

Tosya yolunu unutmayalım.
Çankırı yolunda iş makine sayısı artırılmalı. böyle bitmez.
YÜKSEK OKULU NE olucak?

Avatar
İskilipten’ e 2021-10-01 23:55:58

Hemşerim her habere; Tosta yolu/iskilip yolu/yüksek okul vs. yazmaya erinmiyorsun da. Bu işler yapılmayacaksa da dua niyetine geçer umarım. Yazmaya devam

Avatar
Çorum'lu 2021-10-01 10:12:57

Seçimler yaklaşıyor. Çorum ve Çorumluları uyutmaya başladılar. Uyumaya devam Çorum.....