Şeyma Döğücü’nün annesi vefat etti

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü’nün annesi Mücella Yıldırım vefat etti.

13 Şubat 2022 Pazar 11:39
Şeyma Döğücü’nün annesi vefat etti

Çorum İmam Hatip Lisesi'nin merhum müdürlerinden Mehmet Yıldırım'ın eşi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kavukçu'nun kızkardeşi, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün annesi Mücella Yıldırım vefat etti

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Mücella Yıldırım, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Yıldırım için, Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, gözyaşlarına hakim olamadı. Yıldırım’ın cenazesi ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenazeye; Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçe ve belde belediye başkanları, Sancaktepe Belediyesi çalışanları ile akraba ve yakınları katıldı.

Son Güncelleme: 13.02.2022 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal İNCE 2022-02-13 12:34:28

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun başkanımıza sabırlar diliyorum

Avatar
AZEM 2022-02-14 08:26:40

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun