Sıklık Tabiat Parkı yeniden açıldı

Çorum Belediyesi'nin Sıklık Tabiat Parkı’nda bir süre önce başlattığı bakım ve temizlik çalışması sona erdi, park yeniden açıldı.

10 Ekim 2020 Cumartesi 15:37
Sıklık Tabiat Parkı yeniden açıldı

Çorum Belediyesi Sıklık Tabiat Parkı’nda bir süre önce başlattığı bakım, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını tamamlayarak yeniden hemşehrilerinin kullanımına sundu.

Vatandaşların en sık uğradığı mesire alanlarından olan Sıklık Tabiat Parkı'nda bir süredir Çorum Belediyesi ekipleri tarafından detaylı bir dezenfekte, ilaçlama, tadilat ve bakım çalışması yürütülüyordu. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parkta bulunan kameriye, bank ve oyun gruplarını bakımdan geçirdi. Ekipler, mesire alanının tamamı temizledikten sonra sinek ve haşerelere karşı ilaçladı. Uygulamanın son aşamasında ekipler tüm alanı virüse karşı dezenfekte etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, “ Bir süredir detaylı bir bakım, onarım, ilaçlama ve dezenfekte işlemi uygulamak amacıyla kapalı tuttuğumuz Sıklık Tabiat Parkımızı bugün itibariyle yeniden hizmete açıyoruz. Hemşehrilerimiz, bu çok sevilen mesire alanımızı bundan böyle çok daha güvenle ve konforlu bir şekilde kullanabilecekler.” dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2020 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-10-10 19:01:07

İnşAllah kış sert geçmez de bakım boşa gitmez. Bir dahaki bakımı da sezon ortası değil sezon öncesi yaparsınız planlı belediyecilik örneği olarak, inşAllah.

banner165