Silah sesleri düğün müziğini bastırdı

Genç bir grup kalabalığa aldırış etmeden tabaca ve pompalı tüfekle ateş etti

09 Ekim 2018 Salı 09:17
Silah sesleri düğün müziğini bastırdı

Çorum'daki bir düğünde genç bir grup, davetlilere aldırış etmeden tabanca ve pompalı tüfeklerle gökyüzüne ateş açtı.

Çorum’da bir düğünde ortaya çıkan genç bir grup çevredeki onca davetliye aldırış etmeden tabanca ve pompalı tüfeklerle adeta gökyüzünü taradı. Silah sesleri zaman zaman düğünde çalınan müzik sesini de bastırdı. İskilip ilçesinde bir düğün törenine katılan ve bir siyasi partinin üyesi oldukları öne sürülen gençler, ellerindeki tabanca ve pompalı tüfeklerle çevredeki çocuklara aldırış etmeden havaya ateş etti. Silahların ateşlendikten sonra damadın kulaklarını tıkaması da dikkat çekti. Hızını alamayan bir kişinin grup halinde atış yapıldıktan sonra tabancayla havaya ateş etmeyi sürdürmesi kameralara da yansıdı.

İHA

Son Güncelleme: 09.10.2018 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir bilen 2018-10-09 10:19:43

bi bitmediniz..

Avatar
Kenann 2018-10-09 16:46:48

Bu kafalar yüzünden nice canlar gitti.. hala utanmadan sıkılmadan magandalık yapılıyor

Avatar
Lale devri 2018-10-09 18:13:13

Yazık yazık illa mermi yakılacak ise MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ YAPILMALI. Yaparlarsa nerede çıkartmış tabancayı sık yukarı en az beş yüz kişi var ortamda neden yayımlanmaz. Havai fişekte öte yandan YASAK GETİRİLMELİ YASAK Allah bilir ilçenin gelir seviyesi düşük iş ortamı olmayan bir yerdendir. LALE DEVRİ BİTMELİDİR

banner165