Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile birlikte sıcaklıklar düşecek.

13 Mart 2020 Cuma 11:51
Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Tokat ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların Doğu Akdeniz ile Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının ise yağışla birlikte güneydoğu kesimlerde azalacağı, pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile birlikte hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.
TRT Haber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.