Son Dakika! Geliyor

Çorum’un da içinde yer aldığı Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

05 Haziran 2019 Çarşamba 17:29
Son Dakika! Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın havanın Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor.

Çorum’un da içinde yer aldığı Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Ülkenin diğer yerlerinde ise havanın az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği öngörülüyor.

Son Güncelleme: 06.06.2019 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YETER ARTIK 2019-06-06 16:44:18

Bu şehrin kanal sorunu bitmez
Henüz yeni yapılmış olmasına rağmen AKŞEMSEDDETTİN CAMİİ önünde bile kanal bacalarından su fışkırıyor. Olmaz böyle bir şey. Daha o bölgede yapılaşma bundan sonra olacak. Pes artık. Yuh artık. SU BASAN yerlerdeki milletin zararlarını kim karşılayacak. Ateş düştüğü yeri yakıyor. "Bana bir şey olmadı, banane kafası bu milletin başına daha çok iş getirir. Birileri yetkilileri uyarsın ne olur. Zarar görenin yerine kendimizi koyalım. BİRAZ EMPATİ LÜTFEN. Tabiki her konuda . . .