Söz verdi, tamamladı

Osmancık'ta Kızılırmak Sahil Yolu düzenlemesinin ilk bölümü tamamlandı.

06 Haziran 2019 Perşembe 14:54
Söz verdi, tamamladı

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık’ta Kızılırmak Sahil Yolu düzenlemesinin ilk bölümü olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı tamamladıklarını bildirdi.

Osmancık Belediyesi yaklaşık bir ay önce Kızılırmak Sahil Yolu’nda çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Başkan Gelgör, çevre düzenlemesinin en kısa sürede bitirilerek ilçe halkının ve konukların hizmetine açılacağı sözünü verdi.

Başkan Gelgör, bugün yaptığı yaptığı açıklamada, “Söz verdik, bayrama yetiştirdik. Kızılırmak sahil düzenlemesinin ilk bölümü olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı tamamlandı. Hayırlı olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2019 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-06-07 11:31:32

İskilipde oe 3 aoet kanal var.
İlçemizin durumu belli. İnşalllah bu 3 tane kanalda altına boru djşenerek( pis su tahliyesi 2x2 ebadında) üstü çeşitli materyallerle düzenleme yapılarak ilçemizin hareketlenmesine vesile olunur umudu ile.
Bu areda ilçemiz nufusu normalde YİRMİBİN balramda 80bin civarı oldu trafikde tartışmelar yaşandı gerginlikler oluştu otoperk sıkıntısı yaşandı. Çarşı merkezine kapalı yer amtı otoperkı uygulaması yapılması temennisi.ile

Avatar
Ahmet 2019-06-07 13:52:50

Şu demir yığını, çirkin, kullanışsız yaya köprüsünden de kurtulup masrafını da eski başkandan tahsil etmek lazım.

banner165