Sungurlu'nun tek kadın muhtarı göreve başladı

Sungurlu'nun tek kadın muhtarı İkbal Kemeç göreve başladı

03 Mayıs 2019 Cuma 09:01
Sungurlu'nun tek kadın muhtarı göreve başladı

Sungurlu’ya bağlı Oyaca Köyü Muhtarı İkbal Kemeç, ilçenin tek kadın muhtarı olarak görev yapmaya başladı.

İkbal Kemeç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Oyaca Köyü seçmenleri tarafından muhtarlığa seçildi.

Muhtar İkbal Kemeç, muhabirimize yaptığı açıklama da, köyüne hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu ifade ederek, köy sakinlerinin teveccühü ile muhtarlığa seçildiğini ifade etti.

55 yaşında ki kadın Muhtar İkbal Kemeç, “Köyümüzde yapılan seçimlerde benimle birlikte 2 adaydık. 44 oydan 23 oy alarak muhtarlığa seçildim. Köyümüze hizmet getirmek için muhtarlığa talip oldum ve seçildim. Şimdi hizmet zamanı.” dedi.

“EKSİKLERİ GİDERMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”

Evli ve 2 erkek çocuk annesi Kemeç, eşinin ‘Kadınlara daha öncelik tanırlar’ demesi üzerine aday olduğunu dile getirerek, “Köyümüzde içme suyu sorunu var, en önemli sorunumuz su, amacımız evvela bunu çözmek. Köyümüzde ağaçlandırma yapacağız. Eski okulu misafirhane yapacağız, Camimizin eksikleri var, eksikleri gidermek için bu yola çıktım. Köyümüzde rüzgar çok olduğu için elektrik direkleri yamuk, ilgili kurumlar ile görüşerek direkleri demirden yaptırmak istiyoruz. Köy halkımın göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteklere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.