Sungurlu’da adres bulmak zor iş

Sungurlu’da resmi olarak isimlendirilen ancak tabelaları olmayan sokak ve caddelerde resmi görevlilerin adres bulmakta zorlandığı belirtildi.

19 Aralık 2019 Perşembe 14:38
Sungurlu’da adres bulmak zor iş

Sungurlu’da resmi olarak isimlendirilen ancak tabelaları olmayan sokak ve caddelerde en zor iş vatandaşa hizmet götürmek için adres bulmak zorunda kalan postacı, sağlıkçı, itfaiyeci, kargocu ve polislere düşüyor.

Sungurlu Gazetesi’nde yer alan habere göre, İlçe merkezinde tabelaları olmayan sokak ve caddelerin yanı sıra ev ve işyerlerinin kapı numaralarının da bulunmaması vatandaşları ve hizmet sağlayıcıları zor durumda bırakıyor.

Vatandaşlar kendilerine göre çözüm bulmaya çalışırken,  ilçede cadde ve sokakları gösteren tabelalar ile ev ve işyerlerinin kapı numaralarının standartlara uygun bir şekilde yapılması bekleniyor.

İlçe halkı mağduriyetin giderilmesi için kent estetiğine uygun tabela ve yön levhalarının biran önce yapılmasını istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165