Sungurlu’yu üzen vefat

Çorum’un Sungurlu ilçesinin sevilen simalarından ‘Köfteci Muzo’ olarak bilinen esnaf Muzaffer Karabağırlı vefat etti.

24 Aralık 2022 Cumartesi 13:44
Sungurlu’yu üzen vefat

Çorum’un Sungurlu ilçesinin sevilen simalarından ‘Köfteci Muzo’ olarak bilinen esnaf Muzaffer Karabağırlı vefat etti.

İlçede esnaflık yapan 30 yaşındaki Muzaffer Karabağırlı’nın vefatı ailesi ve ilçe halkını üzdü. Evli ve 2 çocuk babası gencin cenazesinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM

Sungurlu’nun tecrübeli gazetecilerinden Serkan Şansever, Muzaffer Karabağırlı’nın vefatını duygu yüklü bir paylaşımla aktardı.

İşte o paylaşım:

YALAN DÜNYADAN BİR GARİP GEÇTİ

Bu dünyada ömür kısa su misali. Şu yalan dünyadan bir garip geçti; Muzaffer Karabağırlı. 20’li yaşların abisi, biz yaşların ise kardeşiydi.

Herkes onu efendiliğiyle tanıdı. Daha 30 yaşında 2 çocuk babası. Sungurlu onu ‘Çiğ Köfteci Muzo’ olarak tanıdı. Çiğ Köfteci Muzo, Kokoreçci Muzo, Köfteci Muzo derken, birçok kez iş yeri açtı, tutunamadı.

Kaç kez şehir dışına gitse de, Sungurlu’dan bir türlü kopamadı, geri döndü. Tekrar tekrar hayata tutunmaya çalıştı. Seven olduğu kadar illa ki sevmeyeni de vardı.

Ama dün gece onun ölüm haberiyle herkes üzüldü. Onu yakından tanıyan biri olarak, zararı her zaman kendineydi. Arkadaş çevresi onu, hiç konduramadığımız bir hale getirdi. Dediğim gibi zararı hep kendineydi ve öyle de oldu.

Bir gece vakti, sessiz sedasız şu yalan dünyadan göçüp gitti. Giderken geride 2 yetim çocuk bıraktı.

Allah taksiratını affetsin, geride kalanlarına ise sabır ihsan eylesin inşallah…

Son Güncelleme: 25.12.2022 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.