Sürücüler dikkat! yeni radarlar devrede

Çorum'da yerli ve milli olarak üretilen radarlar devreye girdi.

21 Mart 2022 Pazartesi 16:24
Sürücüler dikkat! yeni radarlar devrede

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince; her türlü hava şartlarında, araçta ve seyyar olarak kullanılabilen, gece görüş özelliği sayesinde gece de hız tespiti yapabilen “Yerli ve Milli” olarak üretilen Medar Mobil Hız Tespit Sistemi kullanılmaya başlandı.

Yapılan açıklamaya göre, 4 adet yeni Medar Hız Tespit Sistemi’nin de kadroya katılması ile birlikte Çorum İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik sorumluluk sahasında kullanılan hız tespit cihazı (Radar) sayısı 8’e çıkmış oldu. Tüm yol kullanıcılarının öncelikle can ve mal güvenliklerini sağlamak ve para cezasına maruz kalmamaları için kurallara riayet etmeleri istendi.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nca, meydana gelebilecek trafik kazalarını önleyebilmek, sürücülerde gece ve gündüz yakalanma duygusunu üst düzeye çıkarabilmek için sorumluluk alanında bulunan karayollarında, her türlü hava şartlarında, gece gündüz yeni radar sistemlerinin kabiliyetleri ölçüsünde hız denetimlerinin devam edeceği bilgisi paylaşıldı. 

Son Güncelleme: 21.03.2022 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 2022-03-22 09:33:21

Ne Radarı; Ortalama hız sınırı koyun Jandarma Ve Polisin İnsafına Bırakmayın Vatandaşı Ortalama Hız sınırını Günün Şartlarna göre koyarsanız hiç bir sorun kalmaz. Hızlı Kullanana arkasından ceza gelsin