Sürücüler dikkat! Yolda direk var

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yolun ortasında kalan elektrik direği trafik güvenliği için büyük tehlike oluşturuyor.

03 Ocak 2023 Salı 18:34
Sürücüler dikkat! Yolda direk var

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yolun ortasında kalan elektrik direği trafik güvenliği için büyük tehlike oluşturuyor.

7. Cadde de vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan ve adeta yolun ortasında bulunan elektrik direği tehlikeye neden oluyor.

Elektrik direğinin kaldırılmasını isteyen sürücüler ve bölge halkı, “Yolun ortasında kalan elektrik direği trafiği sıkıştırıyor ve kazalara neden oluyor. Akşam saatlerinde direk neredeyse hiç gözükmüyor. Bugün, içerisinde çocukların da bulunduğu bir araç az kalsın kaza yapıyordu. Yıllar önce yol kenarına dikilen elektrik direği, caddedeki yolun zamanla genişletilmesi üzerine yolun ortasında kaldı. Sisli ve yağışlı havalarda tehlike daha da büyüyor. Elektrik direğinin yol kenarına alınması için talepte bulunduk ancak yetkililer gereğini yapmadı. Bir facia yaşanmadan konuya çözüm bulunmasını talep ediyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

İHA

Son Güncelleme: 04.01.2023 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2023-01-03 18:47:59

Delirtiyorsun insanı Habercim! VAllahi tebrik ederim. Ya Sungurlu haberini de İHA'dan çekme ya! Bir gez Çorum merkezi hele ya. Kendi fotoğrafını bir çek. Aga ne biçim habercisiniz siz ya? Arkadaş yol haberi yapmaya merkezi bir gör madem önce! Aşgın üzülmesin diye mi bu çaba?!

Avatar
Otman 2023-01-04 23:29:24

Merkezde kaldırımların ortasındaki direkler yayalar için tehlike arzediyor. Bir de kaldırımı kendş dğkkanı gibi kullanan mal yığan esnafı da anlatın.