Sürücülerin ‘hata bende değil’ diyaloğu

Kırıkkale-Çorum yolunda meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 2 kişi yaralanırken, sürücülerin polisle diyaloğu dikkat çekti.

25 Nisan 2023 Salı 09:07
Sürücülerin ‘hata bende değil’ diyaloğu

Kırıkkale-Çorum yolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 2 kişi yaralandı. Trafik ekiplerine kaza anını anlatan sürücüler ise hatanın kendilerinde olmadığını savundu.

Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale-Çorum D200 Karayolu üzerindeki Işıklar köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat K. idaresindeki 06 YVK 43 plakalı Opel marka otomobil ile Mahmut K.'nın kullandığı 66 ACH 514 plakalı Fiat marka otomobil çarpıştı. Otomobillerden biri orta refüje çarptı, diğeri de 20 metre uzaklıktaki bankete savruldu. Sürücüler kazadan yara almadan kurtulurken, yolculardan ise D.S.K. (7) ile S.K. (65) ambulanslarla Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, sürücülerin alkol testini yaptıktan sonra kazaya ilişkin tutanak tuttu. Trafik ekiplerine kaza anını anlatan sürücüler ise suçun kendilerinde olmadığını savundu. Yapılan çalışmanın ardından kullanılamaz hale gelen iki otomobilde çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.


İHA

Son Güncelleme: 25.04.2023 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.