Susuzluktan kuruyorlar!

Çorum’un Osmancık ilçesinde sulanmayan ağaçlar kurumaya başladı.

17 Eylül 2020 Perşembe 17:43
Susuzluktan kuruyorlar!

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşayan vatandaşlar, ilçe merkezinde sulanmayan ağaçların kurumaya başladığını, belediyenin konuya duyarsız kaldığını belirtti.


Osmancık Cumhuriyet Mahallesi Şehit Soner Özdemir Caddesi’nde oturan vatandaşlar, Caddede bulunan onlarca Çınar ağacının sulanmadığı için kurumaya başladığını, durumu yetkililere ilettikleri halde konuya duyarsız kaldıklarını iddia ettiler.
Yaz boyunca caddede bulunan ağaçların sulanmadığını belirten vatandaşlar; “Yaz boyunca bu ağaçlar sulanmadı. Aşırı sıcaklarda ağaçların kurumaya başladığını fark edince Ağustos ayında belediye başkanımızı konuyla ilgili bilgilendirdik. Kendisi bize yarın ekipleri gönderip sulattıracağım dedi. Ancak herhangi bir ekip gelip ağaçları sulamadı bizde ikinci kez bildirdik, yine aynı cevap verildi. Bu zamana kadar 3 defa konuyla ilgili bilgilendirmede bulunduk ama maalesef halen gelen giden yok, ağaçlar susuzluktan kuruyor, belediye ilgisiz. Yetkililerden duyarlılık bekliyoruz” şeklinde konuştular.


İHA

Son Güncelleme: 18.09.2020 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xyz 2020-09-17 21:00:47

2 3 kova su dokup sulayamiyormusunuz cok mu zor

Avatar
çorumlu 2020-09-18 09:46:43

dedemler köyün 5 km uzağına eşeklerle su götürür meyve ağaçlarını sulardı Allah rızası için. Şimdi milletimizde her şeyi devlet yapsın zihniyeti oluştu malesef.
Ayrıca eylül ayında ağaçların kurumaya başlaması normal kıl geliyor.

banner165