Taşkan'dan duygu yüklü paylaşım

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erol Taşkan kaleme aldığı yazı ile duygulara tercüman oldu

29 Ocak 2023 Pazar 00:17
Taşkan'dan duygu yüklü paylaşım

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Akbaba lakaplı Mehmet Babatümgöz tüm Çorum tarafından tanınıp seviliyordu. Vefatı da her yaştan Çorumlu’yu üzdü.

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Erol Taşkan, Akbaba’nın kaybının ardından kaleme aldığı yazı ile Çorumlular’ın duygularına tercüman oldu. Taşkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akbaba gibi bir şehrin ruhunun önemli bir parçası olan isimleri de yad ederek, böylesi ‘değerlerin’ hayattayken kıymetinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte Taşkan’ın o duygusal ifadeleri:

“Onlar öyledir ki, kimi zaman aklen malul kimi zaman gariptirler. Herkes gibi elbette vakitleri dolduğunda şu fani dünyadan birer birer çekip giderler. Tarifi zor bir hayatın pençesinden sıyrılıp ahirete göç eyleyenler arasına adını yazdıran Akbaba’yı da uğurladık dualarla.
Sağlıklarında bilemediğimiz kıymeti bugün anlar olsak da, geç kaldığımızın itirafı neye yarar? İlk duyulduğunda Akbaba’nın evinde vefat etmiş vaziyette bulunduğu bilgisi vardı. Ardından en az ölümü kadar acı verici gerçekle yüz yüze kaldık ki, meğer Akbaba’ya araba çarpmış ve üç gün hayata tutunmak için çırpınmış. ‘Ölmeseydi’ demek ne kadar sahici bilmem zira erimiz-gecimiz ölüm. Fakat yine de keşke yatağında vefat edeydi diyesi geliyor insanın. Keşke böylesi acının da acısı olan bir sebeple kaybetmeseydi hayatını.

Ahmet Çıtak, Ahmet Yılmaz, İsmet Koşar derken Akbaba da kayıp gitti avcumuzdan. Ve onlardan evvel göçüp gidenler de var tabi ki. Tüm bunlardan sonra geride kalan değerlerimize olması gerektiği gibi sahip çıkıp, onların bizler için ne kadar değerli olduklarını hayattayken ifade edebilmeye çalışsak ne güzel olur.

Bir Abbas vardı da, vaktinde “Acıyorlar fakat bakmıyorlar” demişti. O söz kulağımda yıllardır çınlıyor. Sadece acımakla değil, bakıp bakıştırmakla da sorumluyuz. Hülasa diyeceğim o ki, birine değer biçmek için ölümünü beklemeyelim. Kendi çevremizden olmak üzere, herkesin değerini hayatta iken verelim ki, gönüller şaduman olsun. Ve şu da bir gerçek ki, hayatta iken değer az biliniyor olsa bile, ardından dua ve muhabbet bırakabilmek büyük bir zenginlik. Ardında dua ve muhabbet bırakanlara selam olsun.

Cennetteki yerin mübarek olsun Akbaba. Seni Allah için sevdik ve kardeş bildik. Gereğini yerine getirememiş olsak bile.”


 

Son Güncelleme: 29.01.2023 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2023-01-30 09:57:24

Hükümetin haklı olup olmadığına bakmaksızın haber yapıp yaranmaya çalışan kişi gerektiğinde düzgün vatandaşa da hain diyebilecek kapiseteye sahip birisi başta kim varsa onunla iyi olur yani

Avatar
Ahmet 2023-01-29 01:03:37

Allah rahmet eylesin. Bunu konuşmak istemiyorumdum ama ortam artık mide bulandırdı. İlgili amcayla bi tane fotoğrafım yok ama ilgili amcayla kaç defa market alışverişimi paylaştım. Bunun ne bir yerde şovunu yaptım, ne de buradaki mahlasım bir anlam ifade eder. Duygu sömürmeyi bırakın, donanımınıza güveniyorsanız taş üstüne taş koyacak işlerle karşımıza çıkın. Çeşitli duyguların suistimalinden bıktık, taş üstüne taş koymakla; taşı ben koyacağım derken de o taşı koyabilecek donanıma sahip olmakla karşımıza çıkın. Bıktık artık aday adaylığı ve peşinden gelen makamı görmekten. Sevgilerle...

Avatar
Corumlu 2023-01-29 09:58:47

Acaba bu abimiz vekil olacagina inaniyor mu ?

Misafir Avatar
Emekli Çorumlu 2023-01-29 20:43:11 @Corumlu

O abinin vekil olmak gibi bi derdi yok kendide biliyor listeye giremeyeceğini son bir iki yıldır yaptığı haberlere bak ya tribüne oynadı yada iktidara şirin gözükecek haber yaptı ben geçen sene yazdım sayın Taşkan geç kaldın çünkü akp nin son iktidarı gelecek seçimde kazanamayacaklar diye beyefendi belki akp iktidar olursa devlet kademelerinde yer almak istiyor ama geç kaldı

Beğenmedim! (1)
Avatar
Vekil 2023-01-29 23:39:51

Anadolu ajansında iş bulacakmış kendine! :)

Avatar
Erol Taşkan (AHMET BEY’İN DİKKATİNE) 2023-01-29 19:45:14

Kıymetli kardeşim Ahmet bey, yorumunuzdaki duygularınıza ve hassasiyetinize katılıyorum. Sizin için sakıncası yoksa, sizden istirhamım beni aramanızdır. Arayıp bu konudaki bakış açımı ifade şansı verirseniz mutlu olurum. 0533 778 77 66.

Misafir Avatar
Erol Taşkan'ın dikkatine 2023-01-31 08:57:35 @Erol Taşkan (AHMET BEY’İN DİKKATİNE)

Kardeşim sen değil miydin Külc'ye şirin gözkmek için tv'de Külcü'ye istediği soruları sanki sen soruyor muş gibi soran? Sonra şerefsiz karaktersiz eski bir gazeteci hakkında sesini çıkarmayan sen değil miydin? Adam yıllarca çalışanlarının hakkını yedi siz ne yaptınız bildiğiniz halde sustunuz. sen ne anlatıyon.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Deli mi Veli mi 2023-01-29 21:48:54

Biz veliye bile deli demiş bir topluluguz bu dünyayı sırf ihtirasları için sömüren nefisleri için berbat eden arkasından da düzeltmek adına siyaset ve ticaret yapanlar var ya aslında onlar deli hatta deli saçması. Dünyaları için her şeyi yakarlarda şu insanlagin çilesini artırmak için bir bir etini yerler. Onlar ne kötü nefislerdir. Haramı helal edecek kadar ileri giderler.

banner165