Tatile kutlamayla girdiler

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde toplu doğum günü kutlaması yapıldı.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:39
Tatile kutlamayla girdiler

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde toplu doğum günü kutlaması yapıldı.

Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin tatile girecek olması nedeni ile Ağustos ve Eylül ayı içerisinde doğan öğrencilere toplu doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında Ağustos ve Eylül ayı içerisinde doğan Ahmet Yandım, Arap Murat Akkoyunluoğlu, Burcu Uçar, Emine Özen, Onur Onay, Ruken Karabay, Yağmur Dişli, Alparslan Hüseyin Lek, Ahmet Aydın, Recep Burak Leblebicioğlu, Muratcan Akpınar, Rıdvan Gücün, Mehmet Bulut, Mustafa Balcı, Özlem Çavdar, Umut Altıntaş, Amine Zeynel ve Ertuğrul Kazak’a ortak doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Yüztgenç’in yanı sıra öğretmenlerin de hazır bulunduğu doğum günü kutlamasında öğrenciler hep birlikte kendileri için hazırlanan pastanın üzerindeki mumlara üflediler. Pasta kesiminin ardından Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Yüztgenç ve öğretmenler, yeni yaşını kutlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler daha sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.