Taylan Özgür Öztürk vefat etti

Emekli bankacı Taylan Özgür Öztürk (51) vefat etti.

07 Ekim 2021 Perşembe 12:15
Taylan Özgür Öztürk vefat etti

Emekli bankacı Taylan Özgür Öztürk (51) vefat etti.

Sema Öztürk’ün eşi, öğretmen Pelin ve Tıp Fakültesi öğrencisi Selin’in babaları, Güldane Öztürk’ün ağabeyi, emekli öğretmen Şener ve Sultan Öztürk’ün oğulları Taylan Özgür Öztürk (51), geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Yoğun bakımda 4 günlük yaşam mücadelesine yenik düşen Öztürk’ün vefatı derin üzüntüyle karşılandı.

Merhumun cenazesi bugün saat 12.30’da Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan alınarak Çorum merkeze bağlı Hamdiköy’de toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 07.10.2021 22:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
irfan GÜRAY 2021-10-07 14:22:43

Merhum Taylan Özgür Öztürk e Rahmetler diliyorum Başta Ailesi eş dost ve akrabalarına baş sağlığı sabırlar Diliyorum Benim Muğla Yatağan Etibank ta Müdürüm olan Kayınbabası Garip Koyun beye Kayınvalidesi Güleser Hanıma Eşi Sema ÖZTÜRK Kızları Pelin ve selin e sabırlar diliyorum hayırlı ömürler diliyorum;(

banner165