Temizlik başladı, 2 ayda bitecek

Çorum Belediyesi tüm derelerde temizliğe başladı, park bahçeler personeline sulama teknikleri eğitimi verildi.

01 Temmuz 2018 Pazar 15:39
Temizlik başladı, 2 ayda bitecek

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Çorum'un farklı bölgelerinde bulunan dereleri temizleme çalışmalarına başladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak havalarda meydana gelen haşere, kötü koku ve görüntü kirliliği ile ani sel sularının meydana getireceği zararlardan vatandaşın mağdur olmaması için temizliğe başladıklarını Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, ilk olarak Melik Gazi deresinde çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Zahir, Melik Gazi deresinin ardından Sülüklü, Kapaklı, Çomar ve Sıklık derelerini de temizleyeceklerini belirterek,  temizliğin 2 ay içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

SULAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli eğitime alındı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasındaki konferans salonunda gerçekleşen "Sürdürülebilir Peyzaj Alanları İçin Yenilikçi Çözümler ve Sulama Teknikleri" eğitimine Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ve çok sayıda personel katıldı. Eğitimde sulamada kullanılan Sprey, Rotor ve Rotator başlıklarının özelliklerinden bahseden Hunter Industries Bölge Müdürü Mustafa Özgür Tunç ve Grafik Sulama Satış Müdürü Hasan Özdemir, sulama teknikleri konusunda ayarlamaların nasıl yapılacağını ve sahada karşılaşılacak sorunlar karşısında personelin neler yapması gerektiğini anlattı.

Eğitim sonunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile firma yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.