Tolga öğretmen ve bebeği hayatını kaybetti

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Arabaçayı Köyü nüfusuna kayıtlı öğretmen Tolga Kartay ve 6 aylık bebeği depremde hayatını kaybetti.

12 Şubat 2023 Pazar 13:20
Tolga öğretmen ve bebeği hayatını kaybetti

Hatay'da enkaz altında hayatını kaybeden Çorumlu öğretmen Tolga Kartay ile 6 aylık oğlunun, yarın Sungurlu'da toprağa verilecek.

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Arabaçayı Köyü nüfusuna kayıtlı öğretmen Tolga Kartay ile 6 aylık oğlu depremde hayatını kaybetti.

Hatay'da eşiyle birlikte öğretmenlik yapan Tolga Kartay, yeni aldığı evinde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Depremde Makbule Kartay enkaz altından sağ çıkarılırken, eşi Tolga ve 6 aylık oğlu Mete Kartay kurtarılamadı. Tolga öğretmen ve oğlunun pazartesi günü Sungurlu'da toprağa verileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 13.02.2023 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitimci 2023-02-12 14:40:42

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin. Çok zor. Ateş düştüğü yeri yakıyor.

banner165