Toplu taşıma şoförlerine ‘memnuniyet’ uyarısı

Çorum Belediyesi toplu taşıma şoförlerine vatandaş memnuniyeti konusunda uyarıda bulundu.

25 Kasım 2022 Cuma 00:56
Toplu taşıma şoförlerine ‘memnuniyet’ uyarısı

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı toplu taşıma şoförleri, Meydan Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Toplantıda toplu ulaşımda memnuniyetin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar ve dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgiler verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ekrem Özer, Toplu Taşıma İdare Amiri Kerim Yılmaz ve Toplu Taşıma Hizmet Sorumlusu Hayrettin Almacı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Lemzi Çöplü, günlük yolcu tapıma kapasitesinin 25 binden 42 bine çıktığını söyledi. Toplu ulaşım şoförlerinin önemli bir görevi ifa ettiklerini belirten Çöplü, “Toplu taşımanın yükünü sizler çekiyorsunuz. Bir yandan araç sayısını artırıyor diğer yandan hizmet kalitesini de yukarılara çekiyoruz. Toplu ulaşımdan yararlananların sayısı da giderek artıyor. Toplu ulaşımı kullananların sayılarının artışında toplu ulaşım hizmetini artık Belediyemiz eliyle yapılmasının etkisi çok büyük.  Hemşehrilerimizin memnuniyeti için elimizden gelenin fazlasını yapmamız lazım. Hepinizin emeğine sağlık. Çorumlu hemşehrilerimize daha iyi hizmet etmek için daha çok çalışacağız.”dedi.
Çorum Belediyesi’nin toplu ulaşımda iyi bir yerde olduğunu ve daha iyi yerlere geleceklerine inandığını ifade eden Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun da yaptığı konuşmada Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kurumsal kimliğimizi koruyacağız.” diye konuştu.

Toplu Taşıma İdare Amiri Kerim Yılmaz ve Beltaş A.Ş Toplu Taşıma Hizmet Sorumlusu Hayrettin Almacı da, yaptıkları konuşmada şoförlerin uyması gereken kurallarla ilgili bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 25.11.2022 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
boş işler bunlar 2022-11-25 11:36:35

vatandaş memnuyeti odağından çıkın artık
vatandaşa vatandaş olmayı ve sorumluluklarını hatırlatın
insanlar artık sorumluluklarını unuttu
bu millet memnun olmazzzzzzzz

Avatar
Dolu işler bunlar 2022-11-25 18:37:48

Sanki nakliye kargo arabası bazıları özellikle eskiler

Avatar
Yazıklar olsun Lemzi Bey ve Başkan'a 2022-11-26 16:48:00

Eskileri almayın dedik. yazdık yorum attık mesaj attık ama kimse dinlemedi. İlk aldığnız 30 kişi sayesinde dua aldınız ama sonradan aldığınız elemanlar için şuan beddua alıyorsunuz. Adamın hattını aldınız neden işe de alırsınız anlamadım sizi? Sevgili ve sevecen başkan birilerini kırmaz isen kırılan sen olursun unutma bunu... bence biran önce hat sahiplerini kov yoksa trafikte yakında bomna patlar. küfürü belediye yiyor haberin olsun artık beltaş yok çünkü herkes seni bilir....

Avatar
Osman 2022-11-26 22:40:40

Önce Buhara ikbal küçük sanayi hattını düzeltin sabah 07 ve akşam 16 sattlerindeki sorunları çözün insanlar balık istifi gidiyor.