Toplu taşımada flaş gelişme

Çorum Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile ilgili AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'dan beklenen açıklama geldi

28 Şubat 2018 Çarşamba 13:18
Toplu taşımada flaş gelişme

Çorum Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile ilgili yaşanan süreçte yaklaşık 15 gün önce Ulaş A.Ş.'yi ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'dan bir açıklama bekleniyordu. Beklenen açıklama geldi.

Çorum’da şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren özel halk otobüsleri Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Melendiz, şirket yöneticileri Hayrettin Almaç, Zafer Bolat ve Mustafa Uzun, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

TOPLU TAŞIMA İHALESİ 9 MART’TA

Milletvekili Ceylan, şehir içi taşımada Çorumlu hemşehrilerini yakından ilgilendiren ve son iki aydır sürüncemede kalan toplu taşıma işinin Belediye Başkanı Zeki Gül’ün talimatıyla 9 Mart 2018 tarihinde tekrar ihaleye çıkarılacağını açıkladı.

Ceylan, yeni alınan karar doğrultusunda özel halk otobüsü sahiplerinin de mağdur olmayacağını kaydetti.

ULAŞ A.Ş. CEYLAN’A MÜTEŞEKKİR

Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Melendiz de, şirketi ziyaret ederek sorunlarını dinleyip hemen akabinde otobüs işletmecilerini yaşadıkları sıkıntıdan kurtaran ve Ulaş A.Ş. yönetiminin birlik ve beraberliğinin tesisine vesile olan Milletvekili Ceylan’a müteşekkir olduklarını söyledi.

SIKINTILARIMIZDAN KURTULDUK

Milletvekili Ceylan’ın Çorum’un tüm sorunları ile ilgilendiği gibi özel halk otobüsü işletmecilerinin yaşadığı probleme de el atarak çözüm ürettiğini belirten Melendiz, Çorum halkı ve Ulaş.AŞ. ortakları olarak teşekkürü bir borç bildiklerini kaydetti.

BİR TEŞEKKÜR DE ZEKİ GÜL’E

Nazik ziyaretlerinden dolayı Ulaş.A.Ş. yönetimine teşekkür eden Milletvekili Ceylan ise “Bu çözüm sürecinde bizleri rahatlatan ve çözüme kavuşturan Belediye Başkanımız Zeki Gül’e de teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Son Güncelleme: 01.03.2018 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RUMUZ 2018-02-28 13:59:01

OLAN YİNE GARİBİM VATANDAŞA.OHHH....

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-02-28 14:36:42

beni çok ilgilendirmiyor ama basından okudugumuz kadarıyla vatandaşın eski belediye hizmetlerinden ençok ulaş aş den şikayeti vardı şimdi ne degişti bak yeni degişimden benim gibi akpartililer degil bunlar seviniyor

Avatar
Kenann 2018-02-28 15:48:03

Bu konu Çorum Belediyesinin konusu değil mi?

Avatar
kıldo 2018-02-28 16:25:28

İhaleyi Çorum Belediyesi mi yapacak Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan mı? Sayın editör, haberinizi lütfen gözden geçiriniz. Haberde sanki milletvekilimiz toplu ulaşım ihalesini yapacak gibi bir algı oluşturmuşsunuz. Sayın vekilimizle bu ilahenin ne ilgisi var ki?

Avatar
ahmet küreli 2018-03-01 08:58:54

Sayın vekilim birde vatandaşın halk otobüscüleri hakkında sıkıntılarını dinleseniz insanlar hergün neler çekiyor bir görseniz. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Avatar
Kenan Gündoğdu 2018-03-01 09:02:39

Birileri birilerine mesaj mı veriyor... Su göründü teyemmüm bozuldu...

Avatar
Mustafa ALDIN 2018-03-01 08:38:46

Yazıklar olsun, vatandaşı yine umursamadılar. Eeee ne de olsa Çorum da %60 garanti. Kim sallar Çorumluyu..Bize bu yönetim çok bile..