Toplu taşımada son dönemeç

Çorum'da toplu taşımada Temmuz ayından itibaren dönüşüme gidilirken mahalle muhtarları ve şirket yöneticileri ile istişare yapıldı.

12 Haziran 2018 Salı 18:15
Toplu taşımada son dönemeç

Toplu taşımada önemli bir dönüşüme giden Çorum Belediyesi, il genelinde toplu ulaşımda başlattığı dönüşüm projesi kapsamında mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin, Toplu Taşıma Amiri Kerim Yılmaz tarafından, yeni ulaşım modeli ile ilgili olarak mahalle muhtarları ve Ulaş A.Ş yetkilileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarları kendileri ve mahalle sakinlerinin taleplerini söz alarak tek tek iletti.

2008 yılında hizmete alınan ve modern toplu taşımacılık standartlarının gerisinde kalan mevcut otobüslerin Temmuz ayından itibaren kullanılmayacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Turhan Candan, şöyle dedi; “Klimalı, engelli rampalı, telefon şarj fonksiyonlu ergonomik otobüslerimiz yeni anlayışla hemşehrilerimize hizmet edecek. Yeni yapılaşmanın ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı devlet kurumlarının şehrin farklı noktalarında hizmet vermeye başladığı için ulaşımda köklü değişimler yapıyoruz. Şu anda yeni hastane bölgesinde gidiş-geliş hattı olarak saatte 30 aracımız çalışıyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz yeni güzergâhları belirleme hususundaki çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Şehrimizdeki çalışmalarımızda bizlerin her zaman yanında olan muhtarlarımız böylesine önemli bir konuda da istişarede bulunmak için bu toplantımızı gerçekleştirdik. Yapılan toplantıda, toplu taşımada yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözüm yolları değerlendirdik. Toplantımız oldukça verimli geçti. Muhtarlarımızla toplu ulaşım hizmetlerinin daha da kaliteli hale getirilmesi için fikir birliğine vardık. Kısa sürede hemşehrilerimizin hak ettiği kalite ile toplu taşımayı hizmeti sunacağız"

Son Güncelleme: 12.06.2018 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
realist 2018-06-13 00:01:17

burada bulunanların hiç biri şehir içi toplu taşıma sorunlarını çözemez zira sorun otobüs şöförlerinde, eğitimsiz, cahil, şöförler olduğu müddetçe daha çok toplanırlar