Tüm Çorumlular Çorum'da yaşasaydı...

Tüm Çorumlular Çorum'da yaşasaydı Çorum'un nüfusu kaç olurdu?...

05 Temmuz 2020 Pazar 18:20
Tüm Çorumlular Çorum'da yaşasaydı...

Herkes kendi memleketinde yaşasaydı illerin nüfusu nasıl olurdu sorusunun cevabını TÜİK verdi.

Türkiye'de herkes kendi memleketinde yaşasaydı illerin nüfusu nasıl olurdu? Türkiye İstatistik Kurumu verileri şaşırtan sonuçları ortaya çıkardı. Buna göre, tüm Çorumlular Çorum’da yaşasaydı Çorum’un nüfusu  1.301.588 olacaktı.

KAYNAK HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum lular 2020-07-05 21:28:22

Ankarada 1 milyon çorum lu var. İş ve barınma imkanı verilmiş olsaydı. Büyük şehir lere gitmezlerdi.Bizim siyasilerimizin ne kadar becerikli olduklarını gösteriyor.Kendilerinden başkasını dusunmedikleri memleketin sorunlarına ne kadar fransız kaldiklarinin göstergesi. Karadeniz bir avuç toprakla memleketi yönetiyor. Kocaman ovada yürümeyi bilmeyen siyasilerimiz yüzünden elimizdeki imkanlarimizi kaybediyoruz.Geçmiş belediye başkanımız da betoncu olduğu için belediyeden anladığı beton dokmekten öteye gidememiş bir krater olunca corumun hali ortada. ALLAH tan yüce yaradan biz çorum lulara ovası toprağı havası suyu mesafesi ve yetenekli insanı vermişte kendi kendimize yetmeye çalışıyoruz.Bu siyasilerin eline kimseyi düşürmesin. Tarım ve hayvancılık corumda bitti. Sanayimiz 20 yıl önceki yatırımlarla ayakta, esnaf kan ağlıyor. Turizm sıfır noktasında, üniversite desen ortada bir şey yok. Çoruma 6 tane özel okul yapıldı bir üniversite adam gibi yapılamadı.
Şehir bir kişinin elinde kaldı. 220 tane Köyumuz var bir tanesi adam akıllı her şeyi ile imar edilmedi. Çevre yolunun dışında bitmiş bir tane çift şeritli yolumuz yok. Tokilerimiz desen Allah'a emanet. Siyasilerin kendilerinin bırakın oturmayı önünden gecmeyecekleri yerlere yapıldı.Hal, küçük sanayi, traktörculer sitesi, toptancilar sitesi, zahireciler sitesi, Galericiler sitesi vs. Tarım arazilerinin üstüne yapıldı ustene ustelikte birbirinden kopuk yerlere inşa edildi. 100 milyona imamhatip, 250 milyona stad yanına hastane, arkasına 2 otobüs firmasının işletmecilik yaptığı gereksiz terminal binası bu memleketin parasını gereksiz niteliksiz işlerlere yatırım yapılırsa nüfus ta ancak dışarı kaçar

Avatar
Bir zamanlar çorumlu 2020-07-05 20:32:47

İl sağlık müdürlüğündeki 2 zaat görev yapmaya devam ettikçe daha çok çorumlu çorumu terk eder..