Tüm ilçe onlar için dua ediyor

İskilip'te karantina altına alınan apartmanda yaşayan 18 aile için tüm ilçe sakinleri manevi destek veriyor

18 Nisan 2020 Cumartesi 18:16
Tüm ilçe onlar için dua ediyor

Çorum’un İskilip ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan apartmandaki 18 aile için tüm ilçe sakinleri dua ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’dan İskilip’e misafirliğe gelen bir ailenin, ilçede bulunan bir sitede iki kişilik aileyi ziyaret etmesi ve bir süre sonra aile üyelerinin bazı rahatsızlık şikayetleri ile İskilip Devlet Hastanesi’ne başvurması üzerine söz  konusu apartmanda tedbir amaçlı karantina uygulaması başlatılmıştı.

Bu olaya kadar koronavirüs vakasının hiç görülmediği ilçede tedbir amaçlı bir apartmanın karantinaya alınmasının ardından tüm ilçe sakinleri sosyal medyada dualarla hemşehrilerine destek veriyorlar.

İskilipliler bir taraftan apartman sakinleri için dua ederken diğer taraftan da “Yalnız değilsiniz, dualarımız sizinle. Allah yardımcınız olsun. 14 gün karantina süresi tamamlandığında hepinizi sağ salim aramızda göreceğiz inşallah. Dualarımız sizinledir.” mesajları ile manevi destek veriyor.

Öte yandan 18 ailenin yaşadığı karantina altındaki apartmanda ailelerin ihtiyaçları görevliler tarafından günlük karşılanıyor. 
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.