Tüm müdürler katıldı, konu temizlik

Çorum Belediyesi'nde tüm birim müdürlerinin katılımıyla temizlik politikası ve faaliyetleri ele alındı.

19 Ekim 2019 Cumartesi 11:14
Tüm müdürler katıldı, konu temizlik

Çorum Belediyesi birim müdürlerinin katılımıyla temizlik politikası ve faaliyetleri hususunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye birim müdürleri Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat başkanlığında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde toplandı.

Toplantıda birim müdürlerine Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz tarafından sunum yapıldı. Temizlik hizmetlerinin faaliyetlerinin tüm belediye birimlerini ilgilendirdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, “Bu şehir temiz şehir olarak ün yapmış bir şehir, biz de temizlik politikamızı buna göre oluşturduk. Belediyemizin hangi birim müdürü, personeli olursa olsun özellikle şehrin temizliği konusunda inisiyatif alacak veya kendisini bu hususta sorumlu hissedecek. Nerede temizlik konusunda bir eksiklik görürse müdahil olacak. Ancak bu şekilde hemşehrilerimize daha temiz ve daha yaşanılır bir Çorum armağan edebiliriz” dedi.

Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz, sunumunda temizlik işleri müdürlüğünün çalışma prensipleri, kullanmış oldukları ekipman ve araçlardan bahsederek, temizlik konusunun ekolojik dengeyle doğrudan alakalı olduğunu söyledi.  Özyılmaz, “Evsel ve hayvansal atıkların sebep olduğu haşere, uçkun ve vektör canlılarla mücadele ederken bir yandan da ekolojik dengenin korunması hususuna özen göstermemiz gerekiyor. Yani temizlik hizmetleri alan çalışması ve planlama yapılarak yürütülmesi gereken hassas bir hizmet alanı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-10-20 10:41:53

inşAllah masada ve toplantı bitene kadar temizlik şevki bitmez.
inşAllah icraata dökülür.

banner165