Türk ve mülteci çocukların mutlu günü

Türk ve mülteci çocuklardan oluşan 90 kişilik çocuk grubu, hayvan barınağını ziyaret etti.

26 Aralık 2019 Perşembe 16:21
Türk ve mülteci çocukların mutlu günü

Türk ve mülteci çocuklardan oluşan 90 kişilik çocuk grubu, Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde geçici hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezini gezen 1. 2. ve 3. Sınıf 65’i mülteci 90 çocuk, hayvanlarla ilgili bilgi aldıktan sonra onları elleriyle besledi. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği(SGDD) ile Zafer İlkokulu'nun ortaklaşa düzenlediği programda amaç, çocukların küçük yaştan itibaren hayvan sevgisini kazanmaları ve Türk, mülteci çocukların kaynaşmasını sağlamak. Ziyarette bulunan çocuklar özellikle de yavru hayvanlarla ilgilendi, onları besledi, sevdi ve gönüllerince eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kafes ve mutluluk? 2019-12-27 09:40:03

Hayvanları kafeslerin arkasında görünce çocuklar mutlu mu olmuş? Ne kadar garip...

banner165