Tuzcular Kavşağı’na 3. şerit

Çorum Belediyesi daha önce düzenleme yaptığı İnönü Caddesi Tuzcular Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı.

16 Aralık 2022 Cuma 12:07
Tuzcular Kavşağı’na 3. şerit

Çorum Belediyesi daha önce düzenleme yaptığı İnönü Caddesi Tuzcular Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı.

Tuzcular Kavşağı’nda başlatılan yeni çalışma kapsamında Fevzi Çakmak Caddesi’nden Cengiz Topel Caddesi’ne dönüşte yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması amacıyla çift şerit olan yol üç şeritli hale getiriliyor.

Bu arada Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni çalışmayı, 'Ulaşılabilir şehir' sloganıyla  paylaştı.

BAŞKAN BİLGİ ALDI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Tuzcular kavşağında başlatılan çalışmayı yerinde inceleyerek Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun’dan bilgi aldı.

Şehir içi trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Hemşehrilerimizin daha rahat ve daha konforlu bir ulaşım sağlamaları için göreve geldiğimiz günden beri yeni bağlantı yolları, alternatif yollar, akıllı kavşaklar ve yeni sinyalizasyon sistemi ile bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” Dedi.
Başkan Aşgın, “Fevzi Çakmak, Akşemseddin, İnönü ve Cengiz Topel Caddelerinin birleştiği Tuzcular Kavşağında başlattığımız yeni çalışma ile 2 şerit olan Fevzi Çakmak Caddesinden Cengiz Topel Caddesine dönüşü 3 şerite çıkartıyoruz. Bu sayede Cengiz Topel Caddesine dönüşlerdeki sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz.” diye konuştu.

İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMIŞTI

Hatırlanacağı üzere; Belediye Meclisi Fevzi Çakmak Caddesi'nden Cengiz Topel Caddesi'ne dönüş istikametinde askeri lojmanların bulunduğu noktadan bir miktar alanı yola dahil eden imar planı değişikliği yapmıştı.

Son Güncelleme: 16.12.2022 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed 2022-12-16 13:30:34

Yav hocam yolları Çin'e ettiniz geniş geniş yolları daralttınız yetmiyor gibi ortaya kaldırım taşından bile yol böldünüz.Nedir bu yollarla alıp veremediği biz kazaya davetiye çıkaran değişimler nedir Allah aşkına