Üçdutlar susuz kaldı

Çorum’da Üçdutlar Mahallesi’nde kapsamlı alt yapı çalışması nedeniyle sular kesildi, önceden bilgilendirme yapılmaması vatandaşı zor durumda bıraktı.

08 Ağustos 2020 Cumartesi 01:10
Üçdutlar susuz kaldı

Çorum’da Üçdutlar Mahallesi Fatih Caddesi'nde kapsamlı alt yapı çalışması nedeniyle sular kesildi.

BAŞKAN 'AŞKLA ÇALIŞIYORUZ' DEDİ, AMA...

Belediye Başkanı Dr. İbrahim Aşgın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gece-gündüz demeden anında müdahale ediyoruz. #AşklaÇalışıyoruz# Yer: Recep Tayyip Erdoğan Caddesi & Fatih Caddesi” mesajı verdi.

BAZI ABONELERE SULAR KESİLDİKTEN SONRA MESAJ GELDİ

Çorum Belediyesi sular kesildikten hemen sonra kesinti yaşanan bölgedeki bazı su abonelerin cep telefonlarına, ‘Değerli abonemiz; bölgenizde ani oluşan arıza nedeniyle saat 20:30’da su kesintisi yapılmış olup, Saat 24:00 civarı sular verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” şeklinde bilgilendirme yaptı. Ancak 24.00’te su verilemedi. Gece saat 01.30 itibariyle sular kesikti.

Fatih Caddesi ve Ihlamur Sokak’ta bir kaç gün önce başlatılan kapsamlı alt yapı çalışmaları nedeniyle suların kesildiği öğrenildi. Alt yapı çalışmaları gece geç saatlere kadar devam etti.

'ÖNCEDEN DUYURULMALI, MAĞDUR OLDUK'

Bazı vatandaşlar ani su kesinti nedeniyle mağduriyet yaşandığını belirterek, Çorum Belediyesi’nin arızalar dışındaki su kesintilerini önceden duyurması gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme: 08.08.2020 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AŞKLA DEĞİL B'AŞK'A ÇALIŞMA !!! 2020-08-08 10:49:12

Akşam tamda evde suya ihtiyaç olacağı zaman 8 de suları kesiyorsunuz. Bekkle bekle gelmez. Arayıp sorduk zabıtayı. Sabah 5 te su verilecek dediler. Çok yazık. Bu devirde 10 saat su kesilirmi. Kime mesaj gelmiş. Sabah 8 olmuş hala arıza devam ediyor. AŞKLA DEPİLDE BAŞKA ŞEKİL HİZ BU OLSA GEREK. Arıza varsa 1 veya 2 sokaktaki ara vanayı kapatırsın, koca 2 mahalleyi susuz bırakmazsın. 2 saat içinde de tamir edersin. LİYAKAT VE ADALETİN OLMADIĞI YERDE ATAMAYLA TARİKAT LA BENİM ADAMIMLA ANCAK BU KADAR...

Avatar
Mürşidi Kamile cevap 2020-08-08 13:22:09

Gerçek ismini yazmıyorsun mürşidi Kamil gibi önemli bir logo kullanıyorsun. ve insanları kutuplaştırıcı ifadelerde buluyorsun böyle bir meselede dahitoplumu dışlayıcı kutuplaştırıcı Ve defol git İstanbul'a mantığıyla hareket eden bir mürşid-i Kamil olur mu? Önce İslam'ı iyi öğrenmeden böyle yaptığın zaman insanlarda bunların yaşadığı İslam sa ben de Müslüman değilim demeye başlıyor. AKP'nin İslam anlayışı ile gerçek İslam'ın bir olmadığını insanların anlaması duası ile

Avatar
Ali 2020-08-08 13:23:22

Kendine Mürşidi Kamil diyen zavallı garibana , Yapılan ve hakaret içermeyen her eleştiri İmamoğluna bağlamak zavallılıktır , iş bilmezleri korumak ve onlara zarar vermektir . İktidarı yalamakla başarı olmaz .

Avatar
Mürşittttt! PLANLI BİR HAT YENİLEME YAPARKEN NASIL ARIZA OLUR 2020-08-08 15:08:19

Mürşit ve Kamil olamayan bazı siyasi parti bağnazkarına sesleniyorum. Burası benim memleketim. Hiç bir partiye senin gibi KÖRÜ KÖRÜNE bağlı değilim. Senin gibi sıvacılar varken bu siyasilerde zaten iş yapmaz. İnsanı kamil odur ki, her gördüğü hatayı eleştirir, her gördüğü iyiyi de metheder. Dinimizin emri ne, elinle, olmazsa dilinle düzelt. Yapamadın buğz et. BELEDİYE BURDA PLANLI BİR İŞ YAPIYOR. Amenna elzem ki yapıyor. Lakin arızayı da ön görmen gerek. 12 saat su kesintisi olması için barajdan gelen isale hattının patlaması vs lazım. 2 tane ara vanayı kaparsın 3 sokakta su kesilir, 3 saati geçmez onuda yaparsın. YAPAMIYORSAN ÖNCEDEN BASINA VER, HOPARLÖRDEN İLAN ET, SMS çoklarına gitmemiş. LİYAKAT LİYAKAT LİYAKATTTTT. BOŞ LAF ETMEYİ ÇOK SEVİYOR BAZILARI.

Avatar
Arıza 2020-08-08 10:09:23

Arızayı nasıl önceden duyuracak adamlar. Sen ne zaman öleceğini biliyor musun?

Avatar
Mürşidi Kamil 2020-08-08 12:15:58

Belediyemiz güzel çalışıyor. Allah razı olsun. 3-5saat su kesilmesiyle bir şey olmaz. İsteyenler haliçi tekrar foseptik çukuruna çeviren İmamoğlunun İstanbulu na gidebilir.

Misafir Avatar
Belediye için sözümüz 2020-08-08 13:45:59 @Mürşidi Kamil

Gece su geldi.Üst kattaki komşu musluğu açık bırakmış.Üst kattan uzun bir süre su akış sesi geldi.Kardeşim yağ fiyatları yüksek seyrediyor.Belediye için söylenecek bir cümle var.Belediye ortada yok.

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 2020-08-08 12:30:19

artık teknoloji ve hizmet sektörü çok ilerledi yapcakları şey şu sular nerde kesiliyorsa orda ikamet eden kişilere bir sms atacaksın. hadi bunu yapmadın sosyal medya mecralarından bunu duyuracaksın hadi bunu da yapmadım bari çalışmanın olduğu yere yazı as be kardeşim. ne zaman öleceğini biliyoe musun tarzında boş yorumlar gelmiş mantıklı düşünmeye davet ediyorum herkesi

Avatar
Basın 2020-08-08 14:28:53

Habercim 19 arızayı önceden kim bilebilir? Müneccim mi belediye? Ayrıca tarafsız olmuyorsunuz. Sungurlu Belediyesini şişirip duruyorsunuz. Neden acaba??? Çorum Belediyesi gayet güzel çalışıyor, vatandaş ile iç içe bir belediye başkanı gördük uzun zaman sonra. Kibiri olmayan, atom karınca misali koşturan bir belediye başkanı. Siz haberciler dahi kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Lütfen dürüst olun ve ona göre haber yapın

banner165