Ülkücüler şenlikte buluşacak

Çorum Ülkü Ocakları 4 Mayıs'ta Osmancık'ta buluşacak

27 Nisan 2019 Cumartesi 10:07
Ülkücüler şenlikte buluşacak

2017 yılında ilkini gerçekleştirilen Ülküde Birlik Şenliği’nin 3.’üncüsü bu yıl 4 Mayıs Cumartesi günü Osmancık’ta yapılacak.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M.Yavuz Ünlü, konuya ilişkin açıklamasında, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da şenliğimiz saat 10.30’da kahvaltı ile başlayacak. Ardından her yaştan katılımcının bulunabileceği yarışmalar ve eğlenceler düzenlenecek. 16.00’da yenecek akşam yemeğinin ardından 18.00 sularında programımız sona erecek. Şenliğimizin amacı tüm ülkücüleri bir araya getirerek kardeşlik bağlarını artırmak, ailecek bir araya gelmek ve yılda bir gün de olsa birlikte hoşça vakit geçirmektir. Tüm Ülküdaşlarımızı yapacağımız programa eş ve çocuklarıyla birlikte bekliyor; bir olmaya, diri olmaya, iri olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 27.04.2019 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165