Üniversiteyi üzen vefat

Çorum'da Gazi Caddesi’nde yürüyüş yapan üniversiteli genç kız aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

20 Nisan 2022 Çarşamba 01:50
Üniversiteyi üzen vefat

Çorum'da caddede yürüdüğü sırada bir anda fenalaşan 24 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

Olay, İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte yürüyen İrem A., bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Genç kızın arkadaşları 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilen İrem A., hayatını kaybetti.

Genç kızın ölüm haberini alan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ali Osman Öztürk ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, hastaneye gelerek yetkililerden bilgi alırken üzücü haberi duyan genç kızın arkadaşları ve Hitit Üniversitesi öğrencileri de hastaneye koştu.

İrem A.'nın cenazesinin memleketi Muş'a gönderileceği öğrenildi.


İHA

Son Güncelleme: 20.04.2022 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eksik Haber 2022-04-21 17:04:04

Diş tedavisinden çıktıktan hemen sonra olmuş büyük ihtimalle allerjik reaksiyon vs... fakat haberde buna yer vermemeniz şarşırttı

banner165