Uyarı sürüyor, Vali talimat verdi

Meteoroloji Çorum çevrelerinde sağanak uyarısı yaparken, Vali Çİftçi'nin talimatı ile İl AFAD Koordinasyon Kurulu çalışmalara başladı.

13 Haziran 2022 Pazartesi 09:11
Uyarı sürüyor, Vali talimat verdi

Meteoroloji Çorum çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmininde bulunurken, Vali Mustafa Çİftçi'nin talimatı ile İl AFAD Koordinasyon Kurulu çalışmalara başladı.

Yapılan son değerlendirmeye göre; Çorum çevrelerinin öğle saatlerinden başlayarak akşama kadar yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada ”Bugün öğle saatlerinden itibaren başlayarak 21.00’e kadar Çorum çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”denildi.

İL AFAD KOORDİNASYON KURULU ÇALIŞIYOR

Yoğun yağış nedeniyle Vali Mustafa Çiftçi'nin talimatıylla İl AFAD Koordinasyon Kurulu, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç başkanlığında çalışmalarına başladı.

Son Güncelleme: 13.06.2022 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165