Vali asırlık çınarlarla buluşuyor

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, asırlık çınarlara ziyaretlerini sürdürüyor.

22 Ocak 2023 Pazar 23:16
Vali asırlık çınarlarla buluşuyor

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, asırlık çınarlara ziyaretlerini sürdürüyor.

Çiftçi, merkeze bağlı Üçköy Köyünde yaşayan 105 yaşındaki Fatma Yalçınkaya’yı evinde ziyaret etti. Asırlık Fatma ninenin elini öpüp hayır duasını alan Vali Çiftçi, onunla sohbet ederek yakından ilgilendi.

Vali Çiftçi, ilgili kamu yöneticileri  ile birlikte Üçköy Köyü’nü ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet etti, hem de köyün sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Köy Muhtarı Hasan Sezgin, Üçköy Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazmi Yetgin ve köy halkı ile görüşen Vali Çiftçi, bazı incelemelerde bulundu.

Vali Çiftçi’nin 105 yaşındaki Fatma Nineye ziyareti ise renkli görüntülere sahne oldu.

Vali Çiftçi’nin periyodik aralıklarla Çorum il genelinde asırlık çınarlara ziyaretler yaptığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz İskilip li 2023-01-23 06:47:38

Allah sizi başımızdan eksik etmesin İnşAllah, ulkemizde örnek Vali oldunuz.

Avatar
Fikret 2023-01-23 06:49:35

Kibir ve gururdan uzak, gerçek bir anadolu çocuğu, İnşaAllah Çorum kıymetini bilr.

Avatar
çorumlu 2023-01-23 09:56:37

Sayın valim, dürüstlüğü, insanlığı, vatanseverliği, alçak gönüllüğü ile örnek bir birokrat ve devlet adamı Allah yolunu açık etsin.Ülkemiz için daha güzel hizmetler etmeyi nasip etsin

Avatar
iskilipden 2023-01-23 10:49:58

Hastayım Valimize inşAllah gitmez hep Çorumda kalır. PERŞEMBE SABAHI ŞİVRİLİK var Konyada Konya adetlerini Çoruma, Çorum adetlerini Konyaya tanıtır inşAllah

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-23 17:40:26

Çorum VALİ'sinin yaptığı çok güzel bir davranış, tabi ki de takdiri hak ediyor. Ancak Çorum' a yapılmayan ve yarım bırakılan yatırımlarla da ilgilense, takip edin etse, alakadar olsa Çorum için daha da güzel olmaz mı. Çorum Valileri içerisinde en çok YATIRIMLARI takip eden Mustafa Toprak ve Ahmet Kara idi. Çorum'a hizmet anlamında bu iki eski Vali haricinde çabalayanlar olmadı. Çorum her geçen gün geriye gidiyor. Bunun kimse farkında değil. Günü kurtarmayı bir kenara bırakıp, ileriyi düşünmemiz gerekiyor.