Vali cenazeye katıldı

Vali Sabri Başköy, bir süredir tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden İçişleri Bakanlığı...

30 Eylül 2013 Pazartesi 12:52
 Vali cenazeye katıldı

Vali Sabri Başköy, bir süredir tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu annesi Fatma Hacımüftüoğlu için Trabzon Çaykara ilçesinde düzenlenen cenaze merasimine katıldı.

Cenaze merasimine; İçişleri eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, birçok ilin vali ve belediye başkanlarının yanı sıra vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, işadamları, siyasiler, STK temsilcileri, daire amirleri, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhumenin naaşı, Trabzon-Çaykara İlçesine bağlı Karaçam Beldesi Kültür Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Fatma Hacımüftüoğlu’nun cenaze merasimine katılan Vali Sabri Başköy, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, diğer aile bireyleri ile yakınlarına taziye dileklerini iletti.





Son Güncelleme: 30.09.2013 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.