Vali Çorum'da, Afşin görevi sona erdi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Kahramanmaraş Afşin’deki görevi sona erdi.

28 Mart 2023 Salı 18:22
Vali Çorum'da, Afşin görevi sona erdi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Kahramanmaraş Afşin’deki görevi sona erdi. Çiftçi, İçişleri Bakanlığı’nca yapılan görevlendirme kapsamında Afşin’e koordinatör vali olarak atanmıştı. 51 gün süren görevin bugün sona erdiği duyuruldu.

Vali Mustafa Çiftçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

51 GÜN SÜRDÜ

“Kahramanmaraş merkezli depremlerin 51. gününde, İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarıyla Afşin’deki görevim bugün itibariyle sona erdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞÜKKÜR

Depremin ilk gününden itibaren benimle birlikte sahada görev yapan, çalışmalarımıza destek veren, her türlü imkanı sağlayan, millet olma şuuruyla hareket eden başta Çorum Belediyemize, İlçe Kaymakamlıklarımıza ve Belediyelerimize, Mülki İdare Amirlerimize, Müfettişlerimize, İl Özel İdaremize, Afad Müdürlüğümüze, Komando Birliğimize, Sağlık, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar, Açık Kapı, İl Yazı İşleri, Özel Kalem, Basın ve Halkla İlişkiler, Nüfus Müdürlüklerimize, İl ve İlçe Müftülüklerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek kuruluşlarımıza, hayırsever kişi ve kuruluşlarımıza, Çorum’un kadirşinas halkına, hâsılı burada ismini ve birimini zikredemediğim herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, yardımlarınızı, emeklerinizi en güzel şekilde kabul etsin, karşılığını kat kat versin.

‘GÖNÜL HUZURUYLA AYRILIYORUM, ANCAK’

Bugün Afşin’den gönül huzuruyla ayrılırken hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü, emeklerimizin karşılık bulduğunu, Çorum’la Afşin arasında bir gönül köprüsü oluştuğunu söyleyebilirim. Ancak şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, eğer aziz Çorumluların bu şekilde güçlü desteği arkamda olmasaydı, bana sahip çıkmamış olsalardı depremzedelerin yaralarını kısa sürede saramaz, insanların hayır dualarını alamazdım. Bu vesileyle deprem bölgesinde çok iyi organize olduğumuzu, verimli ve etkili bir afet yönetimi sergilediğimizi, Çorum’u en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettiğimizi de belirtmeden geçemeyeceğim.

GÜZEL BİR ÇORUM İMAJI BIRAKTIK

Hasılı, Afşin’de güzel ve unutulmaz bir Çorum imajı bırakarak ayrıldığımı, Çorumlunun uzun yıllar Afşin’de hayırla yâd edileceğini, yaptığı iyiliklerin unutulmayacağını, nesilden nesile vefa ile anılacağını ümit ediyor, Afşin’e ve Afşinlilere arz-ı veda ediyorum.
Hoşça Kal Afşin, Allah’a emanet olun depremzede kardeşlerim. Hakk Teâla yardımcınız olsun, daha güzel günlerde yine bir araya gelmek umuduyla hepinize Hayırlı Ramazanlar.

Son Güncelleme: 28.03.2023 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa kapulu 2023-03-28 20:41:39

Sayın valimiz Mustafa çifçi kahramanmaraş afşin halkına hiç bir zaman unutulmayacak hizmetler yapmıştır.gecesini gündüzüne katarak bizlere yapmış olduğu yardımları asla unutmayacağız .ben ailem ve afşin halkı adına sayın valimiz Mustafa çifçi beye sevgi ve şükranlarımızı sunuyorum.kahramanmaraşın güzünde gerçek birer kahramansınız.nazarımızda çorum bundan sonra kahraman çorumdur

Avatar
Mert 2023-03-28 18:32:46

Milletvekili adayı olmayacak mı ya hayret yani

Avatar
Adnan cıdık 2023-03-28 18:34:08

Hoş geldin sayın valim. Allah senden razı olsun. Mazlum ve çaresiz deprem zedelerim dertleriyle dertlendin. Bu sevap yeter

Avatar
İskilipden 2023-03-28 18:45:53

Hoş geldin sefalar getirdiniz

Avatar
EMEKLİ 2023-03-28 18:57:20

Emeklerinize, yüreğinize sağlık gönül insanı çok kıymetli Valim. Hoş geldiniz.
Calışmalarınızı medyadan ilgi ve takdirle takip ettik, Allah razı olsun. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın.

Avatar
Doktor 2023-03-28 20:04:25

Sayın valim hoşgeldiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim

Avatar
vatandaş 2023-03-29 06:59:18

Sayın Valimiz Mustafa Bey örnek kişilik mütevazi ve yardımseverliği ile öne çıkmaktadır. Bazı politikacılar gibi kendini yüksek görenlerden değildir. Bu yüzden Milletvekilliğine aday olmalıdır.

Avatar
AZEM 2023-03-29 12:20:48

SAYIN VALİM HOŞGELDİNİZ. EMEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.