Vali'den Çorum'la ilgili samimi sözler

Vali Mustafa Çiftçi, bir okul ziyareti sonrasında izlenimlerini paylaştı

03 Nisan 2019 Çarşamba 23:51
Vali'den Çorum'la ilgili samimi sözler

“Boşuna ifade etmiyorum: Tanıdıkça, iletişim arttıkça, içlerine girdikçe daha çok sevdiğim, bağlandığım, güzel insanlar diyarı Çorum burası.

Bu sözler Vali Mustafa Çiftçi’ye ait. Dün TED Kolejini ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, okulda öğrencilerle geçirdiği dakikaları aktarırken, Çorum’a dair izlenimleri ve duygularını da dile getirdi. Çiftçi, “Bugün TED Çorum Kolejini ziyaret ettim. 3/A,B,C sınıf öğrencileriyle yerel yönetimler konusundaki bilgilerini pekiştirdik.

Her üç şubede dikkatimi çeken bir hususu kaydetmeden geçemeyeceğim: Kıymetli Çorumlular gibi çocukları da çok sıcakkanlı, sevecen ve sempatik. İşte ispatı: İlk girdiğim şubeden çıkmaya hazırlanırken bir kız çocuğunun el kaldırıp, size bir şey söyleyebilir miyim, dedikten sonra: Sizi kucaklayabilir miyim, demesi ve ardından tüm çocukların koşup gelmesi, bir sevgi yumağına dönüşmemiz görülmeye değerdi.

Boşuna ifade etmiyorum: Tanıdıkça, iletişim arttıkça, içlerine girdikçe daha çok sevdiğim, bağlandığım, güzel insanlar diyarı Çorum burası.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.