Vali devreye girdi, cüzdan sahibini buldu

Çorum’da yolda bulunduktan sonra bir esnafa teslim edilen cüzdan Vali Mustafa Çiftçi’nin de girişimleri ile sahibine teslim edildi.

21 Aralık 2021 Salı 12:04

Çorum’da yolda bulunduktan sonra bir esnafa teslim edilen cüzdan Vali Mustafa Çiftçi’nin de girişimleri ile sahibine teslim edildi. Cüzdanına kavuşan şahıs, Vali Çiftçi ve esnafa teşekkür etti.

Edinilen bilgilere göre, Çorum’da yaşayan Fatih Başaran hafta sonu arkadaşları ile çarşıda buluştu. Bir süre arkadaşlarıyla zaman geçiren Başaran, daha sonra eve gitmek için izin istedi. Evine dönerken bir işyerinden alışveriş yapmak isteyen Başaran cüzdanının olmadığını fark etti. Akşam saatlerinde Gazi caddesinde düşürülen cüzdanı bir kadın bularak kayıp cüzdanı esnaf Ayhan Hallı’ya teslim etti.

CÜZDANDAN 450 DOLAR VE 565 TL ÇIKTI

Teslim edilen cüzdanı işyerinde gazeteci arkadaşıyla birlikte kontrol eden Hallı, cüzdanda kimlik ve kredi kartları ile bin 450 dolar ve 565 TL olduğunu gördü. Bunun üzerine durumu Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye bildirdi. Cüzdandan çıkan kimlik kartlarından cüzdanın sahibine ulaşan Vali Çiftçi, Başaran ulaşarak cüzdanının bulunduğunu belirterek Çorım Valiliğine davet etti. Valiliğe gelen Başaran’a, cüzdanı Vali Çiftçi tarafından teslim edildi.
Bir cüzdanı hiç dokunmadan sahibine teslim etmenin örnek bir davranış olduğunu dile getiren Vali Çiftçi, “Bu örnek davranışından dolayı Ayhan beyi tebrik ediyorum. Bu örnek davranışın başkalarına da örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 21.12.2021 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2021-12-21 12:45:13

Bunlar çok basit reklam haraketleri keşke İskilipli Atıf hocanin mezarını sulasaydin sayın valim

Avatar
zekeriya 2021-12-21 21:13:08

koca valinin uğratığı şeye bak. hadi uğraşıyon haber yaptırmanın anlamı ne

Avatar
adsız 2021-12-22 09:51:18

Bu haberde esnaf arkadaşında reklamı yapılmış yapılsın...Ama hikayenin gerçek kahramanı parayı bulup o esnafa veren Bayanın bulunup ona da vali tarafından plaket verilse idi doğru olurdu.

Avatar
Kıraç 2021-12-22 12:44:27

Vali bey zabıta görevini üstlenmiş. Tşk vali bey

Avatar
Vatandaş 2021-12-22 17:55:47

Hüseyin avni coş vali bile böyle haber yapmazdı