Vali talimat verdi, kısa sürede toplandılar

Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Kurula AFAD'da toplantı talimatı verildi.

10 Eylül 2019 Salı 17:53
Vali talimat verdi, kısa sürede toplandılar

Çorum İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplandı.
Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Toplantıda Mecitözü ilçesinde 6,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği varsayılarak, kurula AFAD’ta toplantı talimatı verildi.


Vali Çiftçi’nin direktifleri üzerine kısa bir süre içinde toplanan kurul üyeleri toplantıda bu boyutta yaşanılabilecek bir afet sonrası, kurumların toplanma ve harekete geçme, gösterdikleri reaksiyonlar, sahada gerçekleştirecekleri koordinasyon ve haberleşme konularını ele aldı.
Toplantıya Garnizon Komutanı Alb. Çetin Öcal, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Öztürk, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, daire amirleri ve diğer İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.
Yaşanılan afet sonrası hizmet verecek kurum ve kuruluşlar, hizmet gruplarına sorulan soruların ardından tatbikat sonlandırıldı.


İHA

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165