Vali’nin gözüyle Hasan Tuluk

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'un sevilen ve sayılan değerlerinden Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk’a övgül dolu sözler sarfetti

02 Mayıs 2021 Pazar 01:37
Vali’nin gözüyle Hasan Tuluk

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'un sevilen ve sayılan şahsiyetlerinden Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk’a övgü dolu sözler sarfetti.

Sosyal medya hebasından paylaşımda bulunan Vali Çiftçi, Tuluk’un rol-model kişiliğinden sanatına kadar her beyefendi bir kişilik olduğunu hatırlattı.

İşte Vali’nin gözünden Hasan Tuluk…

“Bugün sizlere ilimizin yaşayan değerlerinden, teknik ressam ve metal sanatçısı Hasan TULUK Hocamızı tanıtmak istiyorum.

Hasan TULUK Hocam her zaman takım elbiseli ve kravatlıdır, giyimine son derece ihtimam gösterir, nazik ve beyefendi kişiliğiyle ön plana çıkar, sayfamda paylaştığım gibi evi kendi el yapımı eserlerinden oluşan -tabiri caizse-bir müze gibidir.

Ayrıca yazısı çok güzeldir, çizimleri son derece nizami ve özenlidir. Örnek alınacak şahsiyeti ve rol model kişiliğiyle tanıyan herkesin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Emekli olmasına rağmen heyecanından, çalışma aşkından ve şevkinden hiç bir şey eksilmeyen Hasan TULUK Hocam’a hayırlı-uzun ömürler niyaz ediyor, güzel çalışmalarının devamını temenni ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.

Son Güncelleme: 02.05.2021 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenannn a CEVAP 2021-05-03 09:36:40

Zamanında bir Belediye Başkanı demişti aynı senin sorduğun şekilde Belediye Başkanı ortamdan çıkınca Herkes çok gülmüştü leblebi mi satıyo la Bu Adam çırak yetiştirsin.Fazıl Sayın 10 çırağı mı var. Adın batsın cehalet

Avatar
Kenann 2021-05-02 23:12:44

Hocam ben merak ediyorum bu güzel sanatımızı hiç bir öğrencinize öğretmeniniz mi? Çorum'da sizin dışınızda bu sanatı yapan yok..

Avatar
Corumlu 2021-05-03 09:34:23

Bu garip ve Beyefendi sanatçımız Hasan Bey'in şahsi işi düşse emin olun O fotoğraftaki hiçbir siyasi yapmaz valide yapmaz.

banner165