Yağış ve fırtına Çorum'u vurdu

Çorum'da kuvvetli  şiddetli yağış ve fırtına ortalığı savaş alanına çevirdi.

11 Temmuz 2019 Perşembe 18:36

Çorum’da kuvvetli  şiddetli yağış ve fırtına ortalığı savaş alanına çevirdi.

Meteoroloji tarafından bugün ve yarın Çorum için iki kez uyarı yapıldı. İlk uyarıda gök gürültülü sağanak yağış, ikinci uyarıda şiddetli fırtına ve rüzgara karşı tedbir çağrısı yapıldı.

Akşam saatlerinde başlayan yağış ve fırtına ile birlikte kentin çeşitli noktalarında ağaçlar devrilirken, ulaşımda ciddi aksamalar meydana geldi. Ankara Yolu’nda karayolları tabelaları yola savruldu. Bazı parklarda oyun aletleri zarar gördü. Enerji kesintisi yaşandı. Bazı bölgelerde zemin katları su bastı. Ulaşımda aksamalar meydana geldi. Bazı ev ve işyerlerinin yanı sıra Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nin çatı ve bina yüzünde hasar oluştu.

Fırtınada Mecitözü'nde üzerine ağaç devrilen bir kişi hayatını kaybetti. 2 polis memurunun da yaralandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.07.2019 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-07-11 18:57:25

Evet fırtına sertti de hastane doğal afete dayanıklı yapılmalıdır.

Avatar
mert 2019-07-11 21:29:32

Evet baya büyük bir fırtına esti dükkanın üstündeki tuğlalar yere düştü ve kırıldı birtatesi camı kırdı iki araç feci şekilde hasar aldı