Yangınzede esnafa ziyaret

Belediye Başkanı Zeki Gül, işyeri yanan esnafı ziyaret etti, resmini halıya dokuyan esnafı makamında kabul etti.

25 Haziran 2018 Pazartesi 16:05
Yangınzede esnafa ziyaret

Belediye Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz gün meydana gelen yangında işyeri zarar gören Münir Yerli’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Taşhan Caddesi’nde koltuk ve masa tamirinin yapıldığı Münir Yerli’ye ait dükkanı ziyaretti. İşyeri sahibinden son durumu hakkında bilgi alan Zeki Gül,“İtfaiyemiz zamanında müdahalesini yaparak yangını söndürmüştür. Rabbim kimseye böyle bir hadise yaşatmasın” dedi.

Ziyarette Gül’e, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan eşlik etti.

RESMİNİ HALIYA NAKŞETTİ

Çorumlu esnaf Feyyaz Bayrak, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün resmini halı üzerine dokudu.

İşyerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Feyyaz Bayrak, başkanın resmini halıya dokuduğunu dile getirdi. Bayrak, esnafa yakınlığından dolayı Gül’e teşekkür etti.

Makamında esnaf Feyyaz Bayrak’ı kabul eden Belediye Başkanı Zeki Gül ise kendisine hediye edilen halı için teşekkür ederek, Bayrak’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Son Güncelleme: 25.06.2018 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.