Yangınzede aileye sendikacı desteği

Bayındır Memur Sen yöneticileri yangınzede aileye destek verdi.

24 Kasım 2020 Salı 15:27
Yangınzede aileye sendikacı desteği

Bayındır Memur Sen yöneticileri yangınzede aileye destek verdi.

Çorum’da yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı evde yangın çıkmış, sokakta yürüdüğü sırada  evden dumanların yükseldiğini gören bir vatandaş, yangına uykuda yakalanan aileyi uyandırarak evden çıkmaları sağlayıp faciayı önlemişti.

Çorum Bayındır Memur Sen İl Başkanı Mustafa Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulukavak Mahallesi Atalay 2.Cadde No:24’de oturan yabancı uyruklu aileye yardım elini uzattı.

Çorum Bayındır Memur Sen İl Başkanı Mustafa Bayrak, yaptığı açıklamada yangında evi ağır hasar gören yabancı uyruklu aileye ev eşyası, çocuklara ve ailenin diğer fertlerine giyim, gıda ve nakdi yardımda bulunduklarını ifade etti.

Bayrak, Bayındır Memur Sen olarak benzer yaptıklarını, mağdur ve dar gelirli ailelere imkanları ölçüsünde ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 25.11.2020 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2020-11-25 12:23:17

haber başlığını lütfen düzeltiniz...''yangınzedeye aileye'' diye yazılmış...