Yaprak bitine karşı eğitim

Çorum Belediyesi park v ebahçeler ile temizlik işleri birimleri yazın muhtemel yaprak biti istilasına karşı eğitim alıyor.

17 Şubat 2020 Pazartesi 15:58
Yaprak bitine karşı eğitim

Çorum Belediyesi, personeline yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışanlar bitki zararlıları ve kimyasal mücadele eğitimi konusunda bilgilendirildi.

Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminer Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Doç. Dr. Turgut Atay ve Dr. Öğr. Üyesi Tarık Balkan tarafından verildi. Bitki zararlılarının üreme dönemleri ve bu zararlılarla mücadele yöntemleri hakkında bilgiler veren konuk öğretim üyeleri, kendilerine sorulan soruları da yanıtladı.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, yaz aylarında görülen bitki zararlıları için şimdiden eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Başta Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olmak üzere ilgili tüm personelin bu konuda eğitim çalışmasına katıldığını dile getiren Yağbat, “Çalışma arkadaşlarımız yaz aylarında görülebilecek olası sinek, haşere, uçkun gibi sorunlara erken müdahale konusunda bilgilendirildi. Bitki zararlıları konusunda bilgi sahibi olarak çalışmalara hazır hale geldi.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.02.2020 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Katilim on numara 2020-02-17 19:21:33

Katilim yok :)