Yardım çeklerini Vali'ye teslim etti

AK Parti 2.500 adet yardım çeki hazırladı, 1.500’ü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda kullanılmak üzere Vali Mustafa Çiftçi’ye teslim edildi.

20 Nisan 2021 Salı 12:43
Yardım çeklerini Vali'ye teslim etti

AK Parti İl Teşkilatı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla 250 bin lira değerinde toplam 2 bin 500 adet alışveriş çeki hazırladı. Yardım çeklerinden 1.500’ü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda kullanılmak üzere Vali Mustafa Çiftçi’ye teslim edilirken, 1000 adet çek sivil toplum kuruluşları aracılığıyla dağıtıldı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi;

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla çalışma başlattık. İl yönetim kurulu üyelerimizin destek verdiği kampanya kapsamında 250 bin TL tutarında 2 bin 500 alışveriş çeki hazırladık. Hazırlanan bin adet hediye kartları sivil toplum kuruluşları aracılığıyla dağıtırken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtılacak olan bin 500 alışveriş çekini Vali Mustafa Çiftçi’ye teslim ettik.

Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Rahmet ile başlayan bu mübarek ayının kurtuluş ile tecelli bulmasını diliyorum. “Oruç, ibadet ve sabır ayı olan ramazan ayı İslam aleminin en anlamlı ayıdır. Ramazan ayı Müslümanlar için kaynaşma, paylaşım, bir arada olma ve hoşgörüyü ifade eder. Ramazan ayı yardımlaşmanın, sevginin, kardeşliğin, mutlulukların, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardım edenin de yardım alanında mutlu olduğu, huzur bulduğu bir aydır. 
İhtiyaç sahibi ailelere bir nebze olsun destek olmak amacıyla çalışmamıza destek veren istisnasız tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 21.04.2021 01:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu davut 2021-04-21 10:53:25

Yardım çekini vali ye verip haber yaptıran keşke gizli yapsaydı işini reklammı yardımmı Allah bilir